Selecteer provincie

Ruud Schoenmakers Tentenverhuur

Details

Adres
Provincialeweg 211
4909AJ Oosteind
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.partyverhuuroosterhout.nl

http://www.partyverhuur-breda.nl

Wat wij doen:
Ruud Schoenmakers Tentenverhuur de naam verraad het al. U kunt bij ons terecht voor het huren van tenten, maar wij kunnen u meer bieden! Met onze "full service" aanpak kunt u bij ons ook terecht voor nagenoeg alle materialen die u nodig heeft voor een feest of evenement zoals tafels, stoelen, sta tafels, verwarming, verlichting, geluid installatie, maar ook voor tapinstallaties, koelkasten, toiletwagens kunt u bij ons terecht. Indien gewenst kleden wij ook uw locatie aan met decoratieve elementen. Voor kinderfeesten kunt u bij ons bovendien terecht voor het huren van diverse maten springkussens.

Onze aanpak onderscheidt zich niet alleen door maatwerk, maar ook door de hoge kwaliteit en netheid van de producten die we verhuren! Een feest, receptie of bijeenkomst is pas geslaagd als uw bezoekers tevreden huiswaarts zijn gekeerd en u zelf het gevoel heeft dat het feest was zoals u het vooraf bedoeld had. Wij helpen u om uw evenement in alle opzichten te laten slagen.Diensten:
Advies, Catering, Verhuur

Producten:
Aluminium tent, Dansvloer, Decoratie, Feesttent, Koeling, Marktkraam, Meubilair, Pagodetent, Parasol, parasols, Partytent, Podium, Springkussen, stretchtent, stretchtenten, Tafels, Verlichting, Verwarming, Vloeren

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving